Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Miről informál majd a weboldal?

Mivel a legjobban embereket szeretek fotózni, ezért szeretem az esküvőket, rendezvényeket és versenyeket fényképezni.
Profi Canon gépemmel még sötétben is nagyon szép képeket lövök, például templomban vagy színházban, ahol mobillal vagy egy átlagos kompakt géppel nem lehet szép, minőségi fényképeket készíteni.
Érettségi után 5 évig Londonban éltem, így folyékonyan beszélek angolul és külföldön is szívesen vállalok esküvői fotózást, sőt nagyon szép hegyvidéki vagy tengerpartii helyszíneket is tudok javasolni kastélyokkal, várakkal vagy romokkal, tavakkal sőt ha kéritek, még a szállásfoglalást is elintézem.
Egy fiú és egy lány, férfi és nő szerelmének a beteljesülése, vagyis az esküvő, valamint a boldogító igen kimondásának, a lagzi napja egy életre szóló nap, amit művészi módon megörökíteni hatalmas felelősség és bizalom kérdése. Ezért, ha egy profi esküvői fotóst és videóst, valamint a legkedvezőbb ajánlatot keresitek, hívjatok bizalommal! De szívesen ajánlok esküvőszervezőt, dekoratőrt, vőfélyt és zenekart is. Számomra is mámorítóan boldog és felemelő érzés, ha a kreatív és művészi esküvői fotóimmal megörökíthetem a menyasszony esküvői előkészületeit, a kikérőt, a szertartás(oka)t és a lakodalmat. Soha nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy a kreatív fotózásra is tervezzetek legalább két órát, mert több helyszínen is szeretek esküvői fotókat készíteni.
Amennyiben a weboldalamon, vagy a Facebook oldalamon található képek, fotók és az esküvői képekből készített video slide-ok elnyerték tetszéseteket, több, különböző esküvői fotós csomagom közül választhattok.
Mert azok az emlékek és történések, amelyekről fotó és fotókönyv is készül, mindig veletek maradnak, és nyugdíjas korotokban majd könnyező szemekkel mutogathatjátok az unokáitoknak.
Esküvői fotózáson kívül fotó stúdiómban - vagy akár céges telephelyen, egyéb külső helyszínen is,- szívesen vállalok családi, glamour, gyerek, baba, állat, szülinapi, névnapi, céges és rendezvényfotózást, valamint weboldal készítéshez, prospektushoz, szórólaphoz vagy névjegyhez bemutatkozó fotósorozatot is Bács-kiskun, Tolna és Baranya megyékben. Szép időben családi fotózásra a szabadba is hívhattok, ami lehet Budapesten, vagy Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma és Kalocsa belvárosában vagy környékén is.
Kollégáimmal szívesen vállalunk rendezvényfotózást, videózást is: rendezvény fotózáskor a szerkesztő kollégától a helyszínen akár azonnal meg is rendelhetők a képek.
Asztali vagy fali névnapos naptárat is szívesen készítek tetszőleges méretben a családi, céges, intézményi vagy esküvői fotókból, amelyek később akár repi vagy ajándékozási célra is jól felhasználhatók.
Ha webáruházat nyitsz, akkor is gondolj a termékekről készült szép képekre, mert azok nélkül egyetlen termék sem eladható a neten. Ebben segítek a Termékfotózás fortélyai című ingyenesen letölthető e-könyvemben.
Végezetül még egy tényleg nagyon szupi és cuki ajándékozási lehetőségre hívnám fel a figyelmet: Brigifotó ajándékutalványt vásárolhattok a http://virtuarium.eu oldalon 5-10-15 ezer Ft értékben!

Részletek

URLhttp://brigifoto.hu
CímBaja
Telefon06209448050
CégnévBrigifotó
KapcsolattartóJánosi Brigi
Kulcsszóesküvői fotós
Kulcsszó 2rendezvény fotózás

További lehetőségek

Vélemények

Még nem írt vélemény erről a vállalkozásról senki. Írj te valamit, ha ismered.

Average Ratings:

More Comments/Post Your Own