Angi's női fehérnemű és bikini divat webáruház

Angi's női fehérnemű és bikini divat webáruház

Miről informál majd a weboldal?

Volt már olyan érzésed, hogy a kapcsolatodban elmúlt a romantika és kihűlt a szenvedély? Mert velem igen, és bizony az éjszakai nassolásban és egy kis piálásban találtam megoldást, ami sajnos súlyproblémához vezetett.
Sokkhatásként ért, amikor a húgom lagzijába kaptunk meghívást, és egyik estélyi ruhámba se fértem bele. Mérlegre állva megdöbbenve láttam, hogy 13 kiló jött rám.

Mit volt mit tenni, új ruhavásárlás után néztem, így jutottam el az Angi's fehérnemű boltba, ahol új estélyi ruhát és női fehérnemű garnitúrát vásároltam: először csak fűzőt és más karcsúsító fehérneműket kerestem, de a boltban szétnézve teljesen elámultam a gyönyörű csipkés fehérnemű kínálaton. A csipkés bugyik és szexi tangák felidézték bennem a romantikát és a fiatalkori bohém emlékeket, úgyhogy ott és akkor megfogadtam, hogy változtatok az életemen. De ha már ott voltam, elkértem a fehérnemű webáruház címét is.
Az esküvő tervezésekor egy nagyon profi és felkészült kreatív esküvői fotóst, a Brigifotó-t (http://brigifoto.hu) választották, akivel mindannyian nagyon elégedettek voltunk.
A lagziba egy gyönyörű türkizkék koktélruhában mentem, amiben nagyon jót táncoltam a párommal.
És mivel a fogadalmamhoz is tartottam magam, meglátogattam az Angis fehérnemű webáruházát, ahol bevásároltam sportos fehérneműkből, valamint divatos pántos bikinit is választottam mellé.
Úgy gondoltam nem árt egy kis optimizmus: egyrészt a pántos trendi bikini mérete ugyebár állítható, másrészt mire eljött a nyár, leadtam a plusz kilóimat (akinek nehezen megy a fogyókúra, ajánlom, hogy járjanak el táncolni, nagyon kellemes mozgás!), és csábítóan, fitten néztem ki a kétrészes fürdőruhában!
A hálószobában is nagy változás történt, mert az érzés, hogy dicsérnek, hogy kívánatos vagyok a szexi fehérneműben akkora önbizalmat adott, hogy ismét felkerestem a fehérnemű webáruházat, ahol csipkés harisnyákból, szexi fehérneműkből, melltartókból is újat vettem, valamint betettem melléjük a kosárba néhány erotikus kiegészítőt és egy szexi angyalka jelmezt is, amit aztán egyikőnk sem bánt meg. Sőt, felhívtam a Brigit (brigifotó) is, hogy készítsem rólam néhány glamour fotót, és egy naptárat is, amivel majd meglepem a férjem.
A konklúzió pedig, amit eldöntöttem, hogy fehérneműt ezentúl mindig csak az Angi's női fehérnemű üzletben fogok vásárolni!

Részletek

URLhttps://www.angisfehernemu.hu
CímBaja
Telefon+36 20/4047-684
KapcsolattartóMarton Angéla
Kulcsszószexi fehérnemű
Kulcsszó 2bikini

További lehetőségek

Vélemények

Még nem írt vélemény erről a vállalkozásról senki. Írj te valamit, ha ismered.

Average Ratings:

More Comments/Post Your Own